/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Картопля  

Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі

Картопля


Учені зробили картоплю фрі менш шкідливою - Освітній портал



Освітній портал
Пан і його колеги нагрівали інфрачервоним випромінюванням скибочки сирої картоплі зверху і знизу протягом 3 хвилин, а потім обсмажували картоплю 7 хвилин при температурі близько 150 градусів Цельсія. У результаті картопля містила на ...
Корреспондент.net
Преса України


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Картопля