/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Пирог "Подсолнух" - myCharm.Ru



myCharm.Ru
фарш куриный - 250 г; лук репчатый - 1 шт.; масло растительное - 2 ст. л.; соль, специи - по вкусу; сыр твердый - 100 г; желток - для смазывания; мак - для посыпки. В теплое молоко добавить размягченное сливочное масло, всыпать дрожжи, соль, сахар и яйцо, взбитое вилкой.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш