/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Пшоно  

Новини про пшоно, новинки, детальна інформація відносно пшона

Пшоно


Півтора року майстрував бандуру Василь Жованик - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Пшоно на куліш треба брати не дрібне, бо воно тверде, а крупне — тоді гарно розварюється, — каже господиня. Крім кулешу подає бутерброд із салом і листочком молодої кропиви. 18-річний Василь Жованик із Київського кобзарського цеху ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.05.2015




Дивитись всі новини в розділі Пшоно