/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Как питаться здорово - БелПресса
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.03.2015
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Как питаться здорово - БелПресса
БелПресса «Температура плавления молочного жира – 36–37 градусов, то есть совпадает с температурой человеческого тела, – поясняет Николенко. – Температура плавления растительного жира – 60 градусов. Поскольку в организме человека ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир