/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Цибулина зупка з капустою - Інформаційний сайт Прикарпаття



Інформаційний сайт Прикарпаття
В каструлі з товстим дном розтопила маргарин (на три літрову каструлю - 2 ложки маргарину) - додала цибулю і, увесь час помішуючи, посмажила до м'якости цибулю. Тут головне простежити, щоб не пересмажилось, залила водою, додала квашеної капусти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.03.2015




Дивитись всі новини в розділі Маргарин