/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре - Gazeta.ua (прес-реліз)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.03.2015
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре. Коментувати. — У пісний капусняк замість м'яса кладу рибу або гриби, — каже 41-річна Тетяна Волошин із Черкас. — Готую за годину-півтори. І не тільки під час Великого посту. Працює пекарем. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Гриби