/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Баранина с чесноком и розмарином - GIGAmir



GIGAmir
1. Чеснок почистить. 2. Тмин растереть в ступке с чесноком, солью и листьями розмарина, добавить оливковое масло, перемешать. 3. Мясо вымыть, просушить и обмазать со всех сторон оливковой заправкой. Оставить мариноваться на 30 минут. 4. Отправить мясо в разогретую духовку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Баранина