/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Пасту зі шпинатом прогрівають на сковороді разом із соусом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Готову пасту відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся зайва вода. Готуємо заправку: на сковороді розтоплюємо шматочок масла і злегка тушкуємо шпинат. Потім потрібно додати вершки і довести соус до кипіння. Потім додаємо на сковороду ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Вершки