/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Все буде добре: рецепт сытного и румяного пшенника от ... - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Все буде добре: рецепт сытного и румяного пшенника от ... - TV.UA
TV.UA Сверху положить нарезанное на кусочки сливочное масло. Отправить кашу в разогретую до 190 градусов духовку на 1,5 часа. Когда каша зарумянится и начнет отставать от стенок, духовку выключить и оставить в ней кашу на 15 минут. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове