/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Кулинарные рецепты: крем-суп из красной рыбы - Joinfo.ua



Joinfo.ua
Свежий хвостик красной рыбы – 300 г, растительное масло – 30 г, сливочное масло – 20 г, сливки – 200 мл, яйца – 2 шт., лук-порей – 1 шт., репчатый лук – 1 шт., картошка – 2 шт., мука – 20 г, белое сухое вино – 15-20 мл, петрушка – 1 веточка, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове