/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно ячмінне  

Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного

Борошно ячмінне


Про напої хмільні й «ситні», історію приправ та князівські бенкети.. - День



День
Найпоширенішим був сирівець — хлібний квас, потім — ячмінно-солодовий; також готували яблучний, щавлевий, буряковий, березовий, («березовиця») кленовий (з кленового соку з додаванням для зброджування хмільних сухарів чи сушеного житнього хліба). Квас ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.06.2012




Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне