/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно лляна  

Новини про борошно льону, новинки, детальна інформація відносно борошна лляна

Борошно лляна


Кулінарна традиція бойків: від князівських часів до сьогодення.. - День



День
Інгредієнти для приготування 3 — 3,5 літра киселиці: 0,5 банки вівсяної крупи (можна борошна чи геркулесу), окрайчик вівсяного виробу, 25 г дріжджів, 1 — 2 чайні ложки тмину, 1 цибулина, часник і сіль за смаком, лавровий лист, лляна олія.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.08.2012




Дивитись всі новини в розділі Борошно лляна