/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Хмелярство та пивоваріння: складові успіху - Аграрний тиждень



Аграрний тиждень
Виробникам рекомендували сіяти пивоварний ячмінь у перші ж дні настання фізичної стиглості грунту на глибину 5-6 см, при недостатньому зволоженні – на 6-8 см. Нормами висіву насіння названо: для Лісостепу 4,5-5,0 млн. схожих зерен на 1 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.09.2007




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний