- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно кунжутна
Пельмені по-китайськи - Велика Епоха
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2012
Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна
Борошно кунжутна
Пельмені по-китайськи - Велика Епоха
Велика Епоха 200 г свинячого фаршу, 300 г очищених креветок, 2 ст. ложки рисового борошна, 1 білок яєчний, пів ст. ложки цукру, пів ст. ложки кунжутної олії, щіпка перцю чорного меленого, 120 г паростків бамбука (або маринованих шампіньйонів), 2 ст. ложки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.07.2012
Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна