/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Ігор Швайка: "Ми запровадили поняття «хліб простої рецептури ... - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)



НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
"Ми запровадили поняття «хліб простої рецептури» - це той хліб, на який іде борошно з аграрного фонду. Це той хліб, на який ми можемо впливати через об'єкти державного цінового регулювання. Ця ініціатива викликала низку спротиву, оскільки ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно