/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Човники з баклажанів фарширують бараниною - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Баклажани печу й чищу гарячими. Віджимаю, пересікаю в блендері. Додаю бринзу, яйце, борошно, солю й перчу. Добре перемішую. Зліплені тюфтелі підсмажую на олії. Смакують зі сметаною та картопляним пюре, — каже Валентина Зінченко.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно