- • Інгредієнти
- • Борошно кров'яне
- • Борошно м'ясне
- • Борошно м'ясокісткове
- • Борошно пір'яна
- • Вітаміни
- • Висівки
- • Закваски для силосування
- • Замінники молока
- • Зерно фуражне
- • Комбікорми
- • Корми екструдовані
- • Кормові добавки
- • Кормові дріжджі
- • Кормові коренеплоди
- • Макуха, шрот, жом, патока
- • Мука рибна
- • Мука трав'яна
- • Премікси
- • Рідкі корми
- • Сіль кормова
- • Сіно, солома, силос
/ Стрічка новин
/ Корми для с.г. тварин і птахів
/ Інгредієнти
Молекулярна кулінарія: що відбувається всередині стейка ? - Лекарська правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2014
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Молекулярна кулінарія: що відбувається всередині стейка ? - Лекарська правда
Лекарська правда Молекулярна кулінарія намагається це з'ясувати, а дізнавшись секрети поведінки інгредієнтів їжі, зробити так, щоб їжа незмінно виходила привабливою на вигляд і на смак. У цій науці використовують методи, близькі до хіміко-технологічним. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти