/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Шедеври з присмаком солі - Голос України



Голос України
Для мене оптимальний такий: 250 г житнього та 250 г пшеничного борошна, 200 г звичайної дрібної солі і 250 мл води. Готове тісто має бути еластичним і не повинне липнути до рук. Додаю й ложку олії, аби тісто не висихало занадто швидко і не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.07.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне