/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Підгорянське пиво старіше за Львівське - Голос Карпат.ІНФО



Голос Карпат.ІНФО
Там, зокрема, йдеться про те, що «майстер-пивовар із кожних п'яти четвертин або 1,4 кубола ячменю має виробити і відвантажити 90 пінт, тобто 3 ако якісного пива». Чи ось: «Пивовар повинен надати до кінця місяця звіт про вихід продукції, ... Вже ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний