/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Домашний пир - Арсеньевские вести



Арсеньевские вести
На 4 куриные грудки без костей и кожи (примерно по 200 г каждая) – 20 г слив. масла, 1 ст. л. раст. масла (лучше оливкового), луковица примерно 250 г, 3 средних размеров морковки, 1 крупно нарезанный кабачок, мелко натертая цедра и сок 1 апельсина и 1 лимона, 4 ст. л. прозрачного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Кабачок