/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Шеф-повар «Бристоль» делится рецептом приготовления теплого салата из телятины с рукколой. Очень просто приготовить! - Про Город Казань



Про Город Казань
1. Маринуем мясо в смеси розмарина, розового перца, оливкового масла, соуса ворчестер. 2. Мясо солим, перчим, заворачиваем в фольгу и запекаем в духовке при t 180с, примерно 15 мин. 3. Перец, цукини, баклажан нарезаем брусочками, солим и перемешиваем с оливковым маслом.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Баклажан