/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Гени визначають смакові переваги - UKRHEALTH
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Гени визначають смакові переваги - UKRHEALTH
UKRHEALTH ... 1755 жителів держав Центральної Азії та Європи. Як виявилося, сімнадцять незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Морозиво