/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Морозиво  

Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива

Морозиво


Гени визначають смакові переваги - UKRHEALTH



UKRHEALTH
... 1755 жителів держав Центральної Азії та Європи. Як виявилося, сімнадцять незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, ...
Economy&Finance економічний журнал


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Морозиво