/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Как приготовить ризотто - Resto - поисковая система для гурманов



Resto - поисковая система для гурманов
... и протушить до готовности, постоянно помешивая. 6. Добавить сливочное масло, устричный соус, листья шпината и вбить тертый пармезан. 7. Подавать, посыпав тертым пармезаном. Украсить листьями мини-шпината. Приятного аппетита!


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове