/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Свинина по-китайски - Ну очень вкусно! - GIGAmir



GIGAmir
Свинину нарезаем соломкой, примерно 1,5 см толщиной. Готовим маринад. Для этого нужно смешать соевый соус, молотый имбирь, сахар и крахмал. Оставляем мясо мариноваться, а тем временем готовим овощи; Сладкий перец моем и нарезаем брусочками. В разогретую сковородку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Свинина