- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Баклажан
Кулинарная рубрика "Вся соль": мини-буреки из баклажанов и феты - Первый канал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.06.2013
Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів
Баклажан
Кулинарная рубрика "Вся соль": мини-буреки из баклажанов и феты - Первый канал
Первый канал Для начинки запечем баклажан. Для этого нужно проткнуть его в нескольких местах вилкой и запечь в духовке при температуре 200 градусов в течение 30-40 минут. Снять кожуру с запеченного баклажана, нарезать мякоть на кубики, сложить все это в дуршлаг, пока готовится тесто, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Баклажан