/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Айда на шашлыки! - Слобода - Тула



Слобода - Тула
Необходимо, чтобы в сыром виде было на каждого: баранина (корейка) — 250–300 г, свинина (шейка) — 200–300 г, свинина (ребра) — 300–400 г, говядина (вырезка) — 200 г. Мясо лучше всего нарезать кусочками со стороной примерно 3-5 см и промариновать в течение 3-4 часов в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.04.2013




Дивитись всі новини в розділі Баранина