/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Мисливські страви від Анатолія Шевчука - Бершадь



Бершадь
Погрібні: м'ясо на кістці (свинина, баранина, телятина чи дичина), картопля, морква, помідори, перець болгарський, цибуля, зелень, сіль, спеції. Спочатку рубаємо м'ясо шматками по 50-100 грамів, заливаємо водою і варимо до того моменту, коли м'ясо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Баранина