/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Домашній трюфельний торт - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Зменшивши вогонь, додати шматочками шоколаду, масло (135 г). Далі обережно, щоб не згорнулися, додати три злегка збитих (як на омлет) яйця. Мішати суміш, поки все не розчиниться і не стане однорідним, потім додати борошно (20 г) і ще ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно