/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Рецепти різдвяного гусака – для рівненських господинь - ОГО



ОГО
Гусака слід попередньо замаринувати. Можна обробити тушку наборами для гриля, соусами для запікання птиці, соєвим соусом, медовим, сіллю та перцем, сумішшю з гірчиці та майонезу, перекласти шматочками лимону та влити всередину сухе вино, начинити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.01.2014




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці