/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Святковий рулет «Різдвяне поліно» - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Борошно просіваємо 2 рази. Додаємо третину борошна в тісто, перемішуємо лопаткою знизу вгору, додаємо третину білків, так само перемішуємо. Таким чином вводимо все борошно і білки. Викладаємо тісто на деко, застелене папером для ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно