/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Баклажанный паштет. Ресторан на дому - Великая Эпоха



Великая Эпоха
соль, душистый молотый перец. Приготовление Баклажан нарезаем на шесть частей, кожуру не снимаем. Запекаем до мягкости, то есть готовности, при температуре 180 градусов. Пучок кинзы промываем и крупно режем. Кунжутную пасту стоит немного обработать: разбавим её водой ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан