- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Помідор
Польські голубці запікають у томатному соусі - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.12.2013
Новини про помідори, новинки, детальна інформація відносно помідорів
Помідор
Польські голубці запікають у томатному соусі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Для приготування страви на компанію з 3-4 людей знадобляться такі продукти: качан свіжої капусти, кілограм свиного або телячого фаршу, 7 столових ложок рису, одне куряче яйце, помідор, томатна паста і сметана, зелень укропу і петрушки, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Помідор