/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Домашние котлеты «Снежки» - Качканарский Четверг



Качканарский Четверг
Фарш раскладываем по разным мискам. В чашу блендера кладём 2 порезанные луковицы, 2 зубчика чеснока, простоквашу и яйца. Всё измельчаем до однородной массы. Получившуюся массу разливаем по чашкам: в говяжий фарш бОльшую половину, а в куриный – мЕньшую.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш