/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва ковбасних виробів  

Новини про обладнання для виробництва ковбасних виробів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва ковбасних виробів

Для виробництва ковбасних виробів


Чому ковбасу нарізають під кутом? - UkrMedia

  UkrMedia

М'ясна нарізка: якість або естетика. Як виявилося, зріз ковбаси під кутом 35-40 градусів не тільки впливає на естетичний зовнішній вигляд продукту, але і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва ковбасних виробів