/ Статті   / Інше   / Різні товари для харчової промисловості  

Інформація (статті) про різні товари для харчової промисловості, детальна інформація відносно різних товарів для харчової промисловості

Подати статтю в рубрику "Різні товари для харчової промисловості"
Фільтроперліт. Природний фільтруючий елемент
Категорія: Різні товари для харчової промисловості
Фільтроперліт (порошок перлітовий фільтрувальний) – порошкоподібна речовина, яку отримують з вулканічних перлітових порід методом механічної та термічної обробки. Основні характеристики: Фільтраційна проникність (у воді) : А- не менше 1,0 дарсі, Б – не менше 0,5 дарсі. Насипна щільність фільтроперліту групи А від 80 до 120 кг\м3, групи Б від 121 до 160 кг\м3. Вологість до 1,0 % по масі. Дозволяє отримати високий ступінь фільтрацій різних суспензій. В зв’язку з тим, що фільтроперліт є екологічно чистим та абсолютно нетоксичним, він широко застосовується в харчовій промисловості (для фільтрації пива, рослинної олії, фруктових соків тощо), а також у фармацевтичній про... (№: 131) 23.01.2017



Пальмовое масло бояться – сала не есть!
Категорія: Різні товари для харчової промисловості
Вопрос о том, как же правильно относиться к пальмовому маслу с годами становится актуальнее. Поскольку производители продуктов все чаще стали использовать его в производстве самых различных изделий и даже в производстве детского питания. Тему активно внедряющегося в нашу жизнь масла подогревают и постоянные слухи о его вреде… Что таит в себе «спорное» пальмовое масло,  как относятся к нему потребители передовых стран, а также кому на руку раздувание различных слухов о нем мы расспросили ведущего специалиста в области пищевых жиров, профессора НТУ «ХПИ», доктора технических наук Игоря Николаевича Демидова.    - Почему пальмовое масло в последн... (№: 89) 08.04.2015